Blue Arrow Rainbow is een beschermster van meer dan 50 kristallen hoofden. Zij heeft 3 cirkels gecreŽerd van "12" plus "1" kristallen hoofden
om haar medemensen te helpen met het verhogen van hun persoonlijke trilling, doordat Moeder Aarde op deze wijze weer geholpen wordt met Haar Transformatie. Een van deze cirkels bestaat geheel uit rozenkwarts kristallen hoofden.

Blue Arrow Rainbow is een “doorgeefluikje" voor Universele Helings Licht en Kristal Licht Energie. Het volgen van diverse cursussen hebben haar in staat gesteld haar ‘kanaal zijn’ te herinneren en te verdiepen. Het energiewerk doet zij in samenwerking met verschillende kristallen hoofden uit haar persoonlijke cirkel.  Verder is Blue Arrow Rainbow een getalenteerd artieste die, in samenwerking met Geestelijke Hulp, "EnergArt Portraits" creëert, schilderijen die de essentie van haar cliënten reflecteert.

Blue Arrow Rainbow zag haar eerste Kristallen Hoofden op de Wolf-Song IX bijeenkomst in Augustus 1998 in Vierhouten, Nederland. In juni 2001 begon ze haar leven te wijden aan het werken met kristallen hoofden,  toen ze samen met Joshua evenementen en consulten in Europa en Noord-Amerika verzorgde. Gedurende hun reizen had zij de gelegenheid om een aantal oeroude en oude kistallen hoofden te ontmoeten. Simpel gezegd, Blue Arrow Rainbow houdt van kristallen hoofden en zij houden van haar!

Blue Arrow Rainbow hielp haar  inmiddels ex-man bij het schrijven van hun nieuwe boek "Journeys of the Crystal Skull Explorers" en verzorgde de Nederlandse vertaling. Ze zal  ooit haar eigen boek uitgeven met daarin verschillende van ‘haar’ kunstwerken. Blue Arrow Rainbow heeft veel herinneringen van werken met de kristallen hoofden in vorige levens. Zij is de sleutelpersoon binnen het “World Mystery Research Center,” die voortreffelijk geassisteerd heeft in de kristallen hoofden onderzoeken dat het centrum leidt.

Mozes of Peace -- een 3 pond wegende, heldere bergkristallen hoofd, gemaakt in Brazilië, ‘hij’ kwam tot Blue Arrow Rainbow in augustus 2001. "Mozes" is de bijnaam van  dit hoofd. Het gezicht van "Mozes" verscheen aan haar in een visioen voordat het feitelijke hoofd arriveerde. "Mozes" is één van de hoofden die Blue Arrow Rainbow mag gebruiken voor haar helingswerk en is het hoofd dat veel cliënten met serieuze klachten uitkiezen om in een privé-sessie mee te mediteren. Een deel van de essentie van "Mozes" is ook opgeslagen in twee Cosmic & Flower Remedies, die aangeboden worden door het bekende Hollandse bedrijf VSM.Lezing:  
Het delen van verschillende persoonlijke verhalen met de kristallen hoofden. Blue Arrow Rainbow zal met haar toehoorders, sommige van haar favoriete verhalen delen die zij meemaakte met de kristallen hoofden die tijdens dit leven en vorige levens tot haar zijn gekomen..

Workshop:  Samenwerkend met haar partner Joshua bespreken zij hoe men een nieuw uitgesneden hoofd zou kunnen activeren. Vervolgens zullen ze de deelnemers de mogelijkheid bieden om met verschillende hoofden uit hun beider persoonlijke collectie te werken. De workshop zal eindigen met de discussie over waarom kristallen hoofden zo belangrijk zijn voor de toekomst van de mensheid en welke rol ze hebben om ons te helpen naar een tijdperk van Vrede, de Gouden Eeuw.


Contact Informatie:
(Blue Arrow Rainbow)

email: CrystalHeads4Peace@hotmail.com tel: +31 (0)612 952417 (mobile)
websites: www.v-j-enterprises.com/cs.html (algemene kristallen schedel website)
www.worldmysteryrc.org (World Mystery Research Center)