Speciale mededeling: Alle workshops en lezingen zijn nu gratis en inbegrepen in de entreeprijs -- Nieuwe eendaagse festival prijs NU €111, zaterdag of zondag (incl. lunch)Dit internationale Festival onthult één van de meest diepzinnige mysteries in de wereld, de "Kristallen Schedels".

De Kristallen Schedels zijn met zorg duizenden jaren lang verborgen gehouden. Dit festival is georganiseerd om ze aan het grote publiek voor te stellen. Ben je er klaar voor om ze te ontmoeten...?Je bent welkom om de Kristallen Schedels te ontmoeten!

Dit 3-daagse Festival brengt waarschijnlijk één van de grootste collecties kristallen schedels samen, die men vandaag kent. Onder de gasten zijn een aantal zeer bijzondere, uit de oudheid afkomstige schedels. Ze zullen aanwezig zijn om de krachtige energie ten behoeve van transformatie en bewustwording uit te stralen en met de deelnemers te delen. Hun beschermers zullen ons verrukken met de verhalen over "hun" schedels. Docenten en onderzoekers zullen hun kennis en inzicht delen. Sjamanen zullen ons tijdens speciale ceremonies begeleiden en ons helpen een diepe verbinding met onszelf te krijgen. Dit is jou kans op een speciale ontmoeting met de kristallen schedels. Stel je voor wat er kan gebeuren?

Locatie: 't Klooster van Rilland, Rilland (Zeeland), Nederland

(Opmerking: De meeste presentaties zullen worden gegeven in het Engels. Ook de Duitse en Russische sprekers zullen worden vertaald in het Engels. We proberen er voor te zorgen dat onze Nederlandse sprekers tevens presentaties in het Nederlands geven. Als je vragen hebt over de
taal waarin de verschillende activiteiten worden gehouden, neem dan contact met ons op ---
dank je ---)(BELANGRIJKE AANKONDIGING: Vanaf maandag 8 oktober zal het niet meer mogelijk zijn om via de website in te schrijven. Als je naar het Festival wilt gaan dan kan je gewoon naar de locatie gaan op de dag dat je wil en ter plaatse voor jouw kaartje betalen. Houd er rekening mee dat alle betalingen contant moeten gebeuren aangezien er geen pin automaten zijn op het Festival locatie en neem dus genoeg geld mee. Mocht je voor een paar dagen komen en een hotel nodig hebben, er is een lijst van hotels te vinden op het "Registratie" pagina (klik hier). Wij zijn niet meer bereikbaar via email na woensdag 11 oktober. Dank je voor je aandacht.)
(klik hier boven voor meer informatie!)